Re.wear

Ninyes Re.wear™ ohjelman kautta voit palauttaa käytettyjä, hyväkuntoisia lasten ja naisten vaatteita, asusteita ja laukkuja. Etsimme vaatteillesi uuden käyttäjän ja saat hyvityksenä lahjakortin valitsemasi yhteistyökumppanin verkkokauppaan samantien, kun palautuksesi on käsitelty. Sinun ei siis tarvitse odottaa, että vaatteet on ensin myyty.

Otamme mielellämme vastaan aikuisten ja lasten vaatteita ja asusteita alla olevilta merkeiltä.

Aarrelabel, Alpa, Armedangels, Bobo Choses, Ecoalf, Globe Hope, Huxbaby, Jamie Kay, Joha, Kaiko, Knowledge Cotton, Konges Sløjd, Mainio, Metsola, Mini A Ture, Mini Rodini, Molo, Monkind, Morico, Nakoa, Nudie Jeans, Papu, Patagonia, Residus, Serendipity Organics, Uhana, The Simple Folk, Vimma, Veja ja Yo Zen.

Saat hyvityksenä lahjakortin valitsemaasi yhteistyökumppanimme verkkokauppaan tai Ninyes verkkokauppaan. Voit myös jakaa lahjakortin useamman kaupan kesken.

Voit valita hyvityksenä lahjakortin alla oleviin verkkokauppoihin.

Kaiko, Mainio, Metsola, Morico, Papu, Yo Zen, Ninyes

Hyvityssumma palautetuista vaatteista on 50% arvioidusta myyntihinnasta.

Saat lahjakortin heti, kun vaatelähetyksesi on käsitelty meillä. Keskimääräinen käsittelyaikamme on noin kaksi viikkoa palautuksen saapumisesta. Ei siis pitkiä vaatteiden käsittelyaikoja tai odottamista, että vaatteet menisivät kaupaksi. Nopeaa, helppoa ja vastuullista.

Lue alta tarkemmat ehdot ja säännöt, täytä Re.wear lomake ja me hoidamme loput.

NÄIN RE.WEAR TOIMII

  1. Täytä ja lähetä Re.wear lomake ennen kuin lähetät vaatteet.

  2. Lähetä palautettavat vaatteet Ninyesille. Laita lähetykseen mukaan lappu otsikolla Ninyes re.wear lähetys, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

    Käytä Matkahuollon ennakkoon maksettua palautuskoodia 9545051.
    Tai käytä Postin ennakkoon maksettua asiakaspalautus tunnusta 671577 / Ninyes Oy.

    Lähetysosoite: Ninyes Oy, c/o Glasshouse Helsinki, Aleksanterinkatu 13, 00100 Helsinki. Matkahuollon pakettia ei voi jättää automaattiin.

  3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin valitsemaasi kauppaan.

  4. Käytetyt vaatteet myydään Ninyesin verkkokaupassa.

Vaihtoehtoisesti voit tuoda vaatteet meille Glasshouse Helsinkiin sekä Papun vaatteet Papun myymälään Pohjoisesplanadi 19, Helsinki.

Siinä kaikki!

MITÄ VOIN PALAUTTAA?

YES PLEASE:

Hyväkuntoiset, käytetyt merkkilistamme mukaiset vaatteet, asusteet, kodin tekstiilit ja laukut. Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita ja niissä tulee olla ehjä tuotemerkki. Otamme vastaan lasten ja aikuisten vaatteita ja asusteita seuraavilta merkeiltä: 

Aarrelabel, Alpa, Armedangels, Bobo Choses, Ecoalf, Globe Hope, Huxbaby, Jamie Kay, Joha, Kaiko, Knowledge Cotton, Konges Sløjd, Mainio, Metsola, Mini A Ture, Mini Rodini, Molo, Monkind, Morico, Nakoa, Nudie Jeans, Papu, Patagonia, Residus, Serendipity Organics, Uhana, The Simple Folk, Vimma, Veja ja Yo Zen.

NO THANKS:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet. Selvästi harmaantuneet, haalistuneet, värjääntyneet tai loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla eläinten karvoja. Kopiovaatteet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia. 

Emme ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten alusvaatteita ja sukkia, korvakoruja ja hiusasusteita. Vaatteen oletetun myyntihinnan verkkokaupassamme tulee olla vähintään 10€.

KUINKA PALJON VAATTEISTA HYVITETÄÄN?

Saat lahjakorttina 50% oletetusta myyntihinnasta Ninyesissä. Lahjakortin arvosta vähennetään toimituskulut 4,90€ / lähettämäsi vaatetoimitus. Jos tuot vaatteet suoraan meille, toimituskulut ovat 0€.

Esimerkki: Palauttamasi vaatteen arvioitu myyntihinta Ninyesissä on 40€. Lahjakorttisi arvo on 20€. Saat tämän summan heti riippumatta siitä, milloin vaatteesi myydään tai alennetaanko hintaa.

Saat itse valita, mihin Ninyesin yhteistyökumppanin kauppaan lahjakortin haluat, kunhan palautat vähintään yhden vaatteen kyseiseltä merkiltä. Lisäksi voit aina valita lahjakortin Ninyesiin. Jos valitset useamman kaupan, lahjakortti jaetaan tasan valitsemiesi kauppojen kesken.

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet vaatteet, saat tiedon sähköpostiisi vaatteiden hyvitysarvosta. Sinulla on sen jälkeen kolme päivää aikaa hyväksyä lahjakorttien summa, jonka jälkeen ne lähetetään sinulle kunkin merkin tai kaupan toimesta sähköpostitse.

Lahjakortit ovat voimassa vähintään 3 kk myöntämisestä. Voit hakea palautettavien vaatteiden hintoja Ninyesin nyt myynnissä olevista vaatteista esim. täältä. Hyvitys summa riippuu aina kyseisen vaatteen kunnosta ja ajanmukaisuudesta.

MISTÄ LÖYDÄN MYYNNISSÄ OLEVAT KÄYTETYT VAATTEET?

Löydät palautetut, vastuullisesti valmistetut lasten- ja aikuisten vaatteet Ninyesin verkkokaupasta.

NINYES RE.WEAR OHJELMAN MUUT EHDOT:

Ohjelma on tällä hetkellä toiminnassa vain Suomessa.

Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen Re.wear lomakkeemme.

Kun olemme ottaneet vastaan ja käsitelleet vaatteesi, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Mikäli emme kuule sinusta 3 vrk:n sisällä sähköpostin lähettämisestä, hyvitysarvo hyväksytään automaattisesti. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen ja se on voimassa 3kk. 

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Ninyesissä on kuitenkin oikeus yksipuolisesti todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ei ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 4,90€ toimituskuluja vastaan.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ninyes tai yhteistyökumppanimme eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Käsittelemme ainoastaan toimitukset, joissa myyntilomake on täytetty ja myyntiehdot on hyväksytty.

Kiitos sinulle!