NINYES RE.WEAR
Ninyes Re.wear™ ohjelman kautta voit palauttaa käytettyjä, hyväkuntoisia lasten ja naisten vaatteita, asusteita ja laukkuja. Etsimme vaatteillesi uuden käyttäjän ja saat hyvityksenä lahjakortin valitsemasi yhteistyökumppanin verkkokauppaan samantien, kun palautuksesi on käsitelty. Sinun ei siis tarvitse odottaa, että vaatteet on ensin myyty.

OTAMME MIELELLÄMME VASTAAN AIKUISTEN JA LASTEN VAATTEITA JA ASUSTEITA ALLA OLEVILTA MERKEILTÄ

 

A: Aarrelabel, Alpa, Armedangels
B: Basic Apparel, Blaa, Bobo Choses
D: Dedicated
E: Ebbe, Ecoalf
G: Ganni, Globe Hope
H: Halti, Houdini, Huxbaby
J: Joha
K: Kaiko, Kivat, Knowledge Cotton, Konges Sløjd
L: Libertine Libertine
M: Mainio, Metsola, Miam, Mini A Ture, Mini Rodini, Molo, Monkind, Morico, Müsli, Myssyfarmi
N: Nakoa, Norse projects, Nudie Jeans
P: Papu, Patagonia, Planet Nusa 
R:  Residus 
S: Sasta, Serendipity Organics
U: Uhana
T: The Simple Folk
V: Vimma, Veja
W: Woodwood
Y: Yo Zen

Saat hyvityksenä lahjakortin valitsemaasi yhteistyökumppanimme verkkokauppaan tai Ninyes verkkokauppaan. Voit myös jakaa lahjakortin useamman kaupan kesken.

VOIT VALITA HYVITYKSENÄ LAHJAKORTIN ALLA OLEVIIN VERKKOKAUPPOIHIN
Aarrelabel, Blaa, Ebbe, Globe Hope, Kaiko, Kivat, Mainio, Metsola, Miam, Morico, Myssyfarmi, Papu, Yo Zen, Ninyes

Hyvityssumma on 50% tuotteen arvioidusta myyntihinnasta, kun hinta on alle 70€ ja 70%, kun hinta on 70€ tai enemmän. Summasta vähennetään mahdolliset toimituskulut 4,90€ / palautus sekä käsittelykulu 1€ / vaate.

Saat lahjakortin heti, kun vaatelähetyksesi on käsitelty meillä. Keskimääräinen käsittelyaikamme on noin kaksi viikkoa palautuksen saapumisesta. Ei siis pitkiä vaatteiden käsittelyaikoja tai odottamista, että vaatteet menisivät kaupaksi. Nopeaa, helppoa ja vastuullista.

Lue alta tarkemmat ehdot ja säännöt, täytä Re.wear lomake ja me hoidamme loput.
Re.wear lomake

NÄIN RE.WEAR TOIMII

 

 1. Täytä ja lähetä Re.wear lomake ennen kuin lähetät vaatteet.

 2. Lähetä tai tuo palautettavat vaatteet Ninyesille. Laita lähetykseen mukaan lappu otsikolla Ninyes re.wear lähetys, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

   

  Palautukset Suomesta: Käytä Matkahuollon ennakkoon maksettua palauutuskoodia 9545051 / Ninyes Oy tai Postin ennakkoon maksettua asiakaspalautustunnusta 671577 / Ninyes Oy. Toimitusosoite: Ninyes Oy Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki. Matkahuollon pakettia ei voi jättää automaattiin. 

  Palautukset Tanskasta: Saat henkilökohtaisen GLS-palautuskoodin sähköpostitse. Jätä paketti GLS-huoltopisteeseen. Palautus toimii automaattisella QR-koodilla matkapuhelimellasi.

  Palautukset Ruotsista: Saat Bring-prepaid-pakkauslomakkeen sähköpostitse. Jätä paketti Bring-palvelupisteeseen. Jos et pysty tulostamaan tarraa, lähetämme sen sinulle postitse.

  Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki.


 3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin valitsemaasi kauppaan.

 4. Käytetyt vaatteet myydään Ninyesin verkkokaupassa.

Vaihtoehtoisesti voit tuoda pakettisi:

 • Ninyes Lauttasaari Veneentekijäntie 18 B, Helsinki / ti-to klo 12-16 (24.12.2022-2.1.2023 olemme poikkeuksellisesti kiinni)
 • Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 kerros Hermannin rantatie 5, Helsinki
 • Lempäälä Ideapark / A-pääty / Ideaparkinkatu 4, Lempäälä
 • Papun vaatteet Papun myymälään Pohjoisesplanadi 19, Helsinki
Jos tuot palautuksen paikan päälle, pakkaa vaatteet suljettuun pussiin, jossa on sisällä nimesi

Siinä kaikki!

mitä voin palauttaa
YES PLEASE:

Hyväkuntoiset, käytetyt merkkilistamme mukaiset vaatteet, asusteet, kodin tekstiilit ja laukut. Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita ja niissä tulee olla ehjä tuotemerkki. Otamme vastaan lasten ja aikuisten vaatteita ja asusteita seuraavilta merkeiltä:

Aarrelabel, Alpa, Armedangels, Basic Apparel, Blaa, Bobo Choses, Dedicated, Ebbe, Ecoalf, Ganni, Globe Hope, Halti, Houdini, Huxbaby, Joha, Kaiko, Kivat, Knowledge Cotton, Konges Sløjd, Libertine Libertine, Mainio, Metsola, Miam, Mini A Ture, Mini Rodini, Molo, Monkind, Morico, Müsli, Myssyfarmi, Nakoa, Norse projects, Nudie Jeans, Papu, Patagonia, Planet Nusa, Residus, Sasta, Serendipity Organics, Uhana, The Simple Folk, Vimma, Veja, Woodwood, Yo Zen.

NO THANKS:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet. Selvästi harmaantuneet, haalistuneet, värjääntyneet tai loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla eläinten karvoja. Kopiovaatteet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia.

Emme ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten alusvaatteita ja sukkia, korvakoruja ja hiusasusteita. Vaatteen oletetun myyntihinnan verkkokaupassamme tulee olla vähintään 10€.

KUINKA PALJON VAATTEISTA HYVITETÄÄN?

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta 50 % tai 70 % riippuen tuotteen/tuotteiden arvioidusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa verkkokauppaan. Saamasi hyvitys riippuu palauttamasi vaatteen kunnosta sekä sesongin- ja ajanmukaisuudesta.

Lahjakortin arvosta vähennetään toimituskulut 4,90€ / lähettämäsi vaatetoimitus sekä käsittelykulu 1€ / tuote. Jos tuot vaatteet suoraan meille, toimituskulut ovat 0€. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä.

 • Kun tuotteen arvioitu myyntihinta alle 70€, saat 50% hyvityksen. 
 • Kun tuotteen arvioitu myyntihinta on 70€ tai yli, saat 70% hyvityksen.

Esimerkki: Palauttamasi vaatteen arvioitu myyntihinta Ninyesissä on 

 • 40€,  joten lahjakorttisi arvo on 19€.
 • 80€, joten lahjakorttisi arvo on 55€.

Saat itse valita, mihin Ninyesin yhteistyökumppanin kauppaan lahjakortin haluat, kunhan palautat vähintään yhden vaatteen kyseiseltä merkiltä. Lisäksi voit aina valita lahjakortin Ninyesiin. Jos valitset useamman kaupan, lahjakortti jaetaan tasan valitsemiesi kauppojen kesken.

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet vaatteet, saat tiedon sähköpostiisi vaatteiden hyvitysarvosta. Sinulla on sen jälkeen kolme päivää aikaa hyväksyä lahjakorttien summa, jonka jälkeen ne lähetetään sinulle kunkin merkin tai kaupan toimesta sähköpostitse.

Voit hakea palautettavien vaatteiden hintoja Ninyesin nyt myynnissä olevista vaatteista esim. täältä. Saamasi hyvitys riippuu kyseisen vaatteen kunnosta sekä sesongin- ja ajanmukaisuudesta.

MISTÄ LÖYDÄN MYYNNISSÄ OLEVAT KÄYTETYT VAATTEET?

Löydät palautetut, vastuullisesti valmistetut lasten- ja aikuisten vaatteet Ninyesin verkkokaupasta.

NINYES RE.WEAR OHJELMAN MUUT EHDOT:
Ohjelma on tällä hetkellä toiminnassa vain Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Huomioithan, että Kaikon lahjakortin voi käyttää ainoastaan normaalihintaisiin tuotteisiin.

Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen Re.wear lomakkeemme. Pakkaa vaatteet suljettuun pussiin tai laatikkoon ja täytä lomake etukäteen myös silloin, kun tuot palautuksen paikan päälle.

Kun olemme ottaneet vastaan ja käsitelleet vaatteesi, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Mikäli emme kuule sinusta 3 vrk:n sisällä sähköpostin lähettämisestä, hyvitysarvo hyväksytään automaattisesti. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen ja se on voimassa 3kk. Huomioithan rajoitukset lahjakorttien käytössä: Papun lahjakortti ei toimi Papun erillisessä Outlet verkkokaupassa ja Kaikon lahjakortin voi käyttää vain normaalihintaisiin tuotteisiin.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Ninyesissä on kuitenkin oikeus yksipuolisesti todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ei ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 4,90€ toimituskuluja vastaan.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ninyes tai yhteistyökumppanimme eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Käsittelemme ainoastaan toimitukset, joissa myyntilomake on täytetty ja myyntiehdot on hyväksytty.

Kiitos sinulle!