Ninyes Resale ohjelman kautta voit kierrättää käytettyjä, hyväkuntoisia lasten ja naisten vaatteita, asusteita ja laukkuja. Saat hyvityksenä lahjakortin valitsemasi yhteistyökumppanin verkkokauppaan samantien, kun vaatteesi on käsitelty. Sinun ei siis tarvitse odottaa, että vaatteet on ensin myyty.

NÄIN RESALE TOIMII

 1. Kerää rakastetut vaatteesi, jotka haluat kierrättää

 2. Täytä ja lähetä Resale kierrätyslomake

 3. Lähetä vaatteet Postin tai Matkahuollon ennakkoon maksetulla koodilla tai tuo palautettavat vaatteet Ninyesille 

 4. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin valitsemaasi kauppaan.

 5. Käytetyt vaatteet myydään Ninyesin verkkokaupassa.

  Siinä kaikki!
HYVITYS LAHJAKORTTINA
Voit valita hyvityksenä lahjakortin alla oleviin verkkokauppoihin.

Aarrelabel, Blaa, Cano Shoes, Globe Hope, Halti, Joutsen, Kivat, Koi Kids, Mainio, Maska, Metsola, Mini A Ture, Morico, Myssyfarmi, Papu, Röyk, Sasta, Scilla, Studio Heijne, Superyellow, Varg, Ninyes

Hyvityssumma on 50% tuotteen arvioidusta myyntihinnasta, kun hinta on alle 70€ ja 70%, kun hinta on 70€ tai enemmän. Summasta vähennetään mahdolliset toimituskulut 6,90€ / palautus sekä käsittelykulu 1€ / vaate.

Voit valita lastenvaatteden hyvityksenä myös Stockmann lahjakortin, jolloin hyvityssumma on 40%.

Saat lahjakortin heti, kun vaatelähetyksesi on käsitelty meillä. Keskimääräinen käsittelyaikamme on noin kaksi viikkoa palautuksen saapumisesta. Ei siis pitkiä vaatteiden käsittelyaikoja tai odottamista, että vaatteet menisivät kaupaksi. Nopeaa, helppoa ja vastuullista.

Lue alta tarkemmat ehdot ja säännöt, täytä Re.wear lomake. Me hoidamme loput.
Re.wear lomake
mitä voin palauttaa
YES PLEASE:

Hyväkuntoiset ja ajanmukaiset vaatteet, asusteet, kodin tekstiilit ja laukut. Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita ja niissä tulee olla ehjä tuotemerkki. Vaatteiden tulee olla merkkilistallamme.

NO THANKS:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet. Selvästi harmaantuneet, haalistuneet, värjääntyneet tai loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla eläinten karvoja. Kopiovaatteet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia.

Emme ota vastaan äitiyspakkauksen tuotteita, hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten alusvaatteita, sukkia, sukkahousuja ja hiusasusteita. Vaatteen uuden myyntihinnan verkkokaupassamme tulee olla vähintään 10€.

LISÄINFOA PALAUTTAMISESTA


Otamme mielellämme vastaan lasten ja aikuisten vaatteita, asusteita ja kodin tekstiilituotteita alla olevilta merkeiltä.

A: Aarrelabel, Acne Studios, Aiayu, Alchemist, Almada Label, Alpa, Annele, Armedangels, Asket

B: Blaa, Bobo Choses, Brava Fabrics, Brixtol Textiles, By Pias

C: Camilla Thulin, Cano Shoes, Colorful Standard

D: Dawn Denim, Deadwood, Dedicated, Designers Remix, Didriksons, Djerf Avenue, Dr Martens

E: Ecoalf, Elsk, Ética

F: Filippa K, Fjällräven, Forét

G: Ganni, Girlfriend Collective, Globe Hope, Gugguu

H: Halti, Haglöfs, Houdini, Huxbaby

I: Isbjörn of Sweden

J: Joha, Joutsen

K: Kaiko, Kalevala koru, Kings of Indigo, Kivat, Knowledge Cotton, Konges Sløjd, Koi Kids, kowtow

L: Langerchen, Lanius, Lapuan Kankurit, Libertine Libertine, Liewood, Lundhags

M: Mainio, Malene Birger, Marimekko, Maska, Mayla, Metsola, Miia Halmesmaa, Mini A Ture, Mini Rodini, Molo, Monkind, Morico, Mud Jeans, Myssyfarmi

N: Nakoa, Norrøna, Norse projects, North Outdoor, Nudie Jeans

O: Odd Molly, Olars Ulla, Ommellinen

P: Papu, Patagonia, Peak Performance, People Tree, Planet Nusa, Puma

R: Rave Review, Reformation, Reima, Residus, Riva Clothing, R/H Studio, Rodebjer, Röyk

S: Samsøe Samsøe, Sandqvist, Sasta, Skall Studio, Stella McCartney, Studio Heijne, Superyellow, Sätila

T: Tentree, Tiger of Sweden, The Campamento, The North Face, The Simple Folk, Thinking Mu, ThokkThokk, Toteme

U: Uhana

V: Varg, Vaude, Veja, Vimma

W: Woodwood, Wunderwerk

Y: Yo Zen

Z: Zadig & Voltaire


Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta 50 % tai 70 % riippuen tuotteen arvioidusta secondhand hinnasta.

Arvioituun hintaan vaikuttaa palauttamasi vaatteen kunto ja ajanmukaisuus. Jotta voit maksimoida hyvityksesi, vaatteet kannattaa pestä ennen palauttamista.

 • Kun tuotteen arvioitu myyntihinta alle 70€, saat 50% hyvityksen. 
 • Kun tuotteen arvioitu myyntihinta on 70€ tai yli, saat 70% hyvityksen.

Saat hyvityksen valitsemasi yhteistyökumppanimme lahjakorttina. Lahjakortin arvosta vähennetään toimituskulut 6,90€ (Suomi) per lähettämäsi vaatetoimitus sekä käsittelykulu 1€ / tuote. Jos tuot vaatteet palautusboxiin, toimituskulut ovat 0€.

Esimerkki: Palauttamasi vaatteen arvioitu myyntihinta Ninyesissä on 

 • 40€,  joten lahjakorttisi arvo on 19€.
 • 80€, joten lahjakorttisi arvo on 55€.

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet vaatteet, saat tiedon sähköpostiisi vaatteiden hyvitysarvosta. Sinulla on sen jälkeen kolme päivää aikaa hyväksyä lahjakorttien summa, jonka jälkeen ne lähetetään sinulle kunkin merkin tai kaupan toimesta sähköpostitse.

Jos valitset Stockmann lahjakortin, on hyvitys yllä olevasta poiketen aina 40%. Stockmann lahjakortti on noudettavissa ainoastaan Stockmann Helsingin keskustan tavaratalon asiakaspalvelusta, saat nouto-ohjeet sähköpostiisi. Stockmann lahjakorttia voi käyttää Stockmann tavarataloissa, ei verkkokaupassa.

Käsittelyaikamme on keskimäärin 2 viikkoa.

Voit hakea palautettavien vaatteiden hintoja Ninyesin nyt myynnissä olevista vaatteista. Saamasi hyvitys riippuu palautetun vaatteen kunnosta sekä sesongin- ja ajanmukaisuudesta.


Saat itse valita, mihin Ninyesin yhteistyökumppanin kauppaan lahjakortin haluat, kunhan palautat vähintään yhden vaatteen kyseiseltä merkiltä. Lisäksi voit aina valita lahjakortin Ninyesiin. Jos valitset useamman kaupan, lahjakortti jaetaan tasan valitsemiesi kauppojen kesken.

Lahjakortti on voimassa vähintään kolme kuukautta antopäivästä.

Voit valita lastenvaatteille hyvityksenä Stockmann lahjakortin, jolloin hyvitys on yllä olevasta poiketen 40% myyntihinnasta. Tällöin lahjakorttia ei voi jakaa usean merkin kesken. Stockmann lahjakortti on noudettavissa ainoastaan Stockmann Helsingin keskustan tavaratalon asiakaspalvelusta. Saat nouto-ohjeet sähköpostiisi. Stockmann lahjakorttia voi käyttää Stockmann tavarataloissa normaalin Stockmann lahjakortin tavoin. Huomioithan, että lahjakortti ei toimi verkkokaupassa.


Voit käyttää palautuksiin Matkahuollon tai Postin ennakkoon maksettua palautuspalveluamme, tai jättää palautuksen meille tai yhteistyökumppaniemmin palautuspisteisiin. Pakkaa vaatteet tiiviisti mihin tahansa sinulta löytyvään sopivan kokoiseen pahvilaatikkoon, postipakettiin tai lähetyspussiin.

Matkahuolto

Laita lähetykseen sisälle mukaan lappu otsikolla Ninyes re.wear lähetys, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Kirjoita paketin päälle lähettäjän nimi ja matkapuhelinnumero sekä vastaanottajan tiedot ja palautustunnus:
Palautustunnus 9545051 / Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18, 00210 Helsinki.  

Vie paketti lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen. Lähimmät palvelupisteet löydät palvelupistehausta. Pyydä tiskiltä kuitti palautuksesta.

Jos haluat käyttää Matkahuollon automaattia, rekisteröidy Matkahuollon asiakkaaksi ja hae palautustunnuksella itsellesi palautuksen aktivointikoodi.

Posti

Laita lähetykseen mukaan lappu otsikolla Ninyes re.wear lähetys, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Kirjoita paketin päälle lähettäjän nimi ja matkapuhelinnumero sekä vastaanottajan tiedot ja asiakaspalautustunnus:
Asiakaspalautustunnus 671577 / Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18, 00210 Helsinki.

Vie paketti lähimpään Postin palvelupisteeseen. Lähimmät palvelupisteet löydät palvelupistehausta. Pyydä tiskiltä kuitti palautuksesta.

Jos haluat käyttää Postin automaattia, varaa lähetyslokero Postin sivuilta. Valitse ”Palauta sopimusnumerolla” ja kirjoita sopimunumero -kohtaan tunnuksemme 671577 ja täytä omat tietosi.

Palautus Ninyesin  myymälään tai kierrätysboxiin

Voit myös jättää palautuksesi Ninyesin tai kumppanimme palatusboxiin.

 • Ninyes Lauttasaari Veneentekijäntie 18 B, Helsinki / ti-to klo 12-16
 • Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 kerros Hermannin rantatie 5, Helsinki
 • Stockmann Helsingin keskustan tavaratalo 6.krs / Ninyesin osasto
 • Papun vaatteet Papu myymälä, Pohjoisesplanadi 19, Helsinki

Jos tuot palautuksen paikan päälle tai kierrätysboxiin, pakkaa vaatteet suljettuun pussiin, jossa on sisällä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.


Pakkaa vaatteet tiiviisti mihin tahansa sinulta löytyvään sopivan kokoiseen pahvilaatikkoon, postipakettiin tai lähetyspussiin. Laita lähetykseen sisälle mukaan lappu otsikolla Ninyes re.wear lähetys, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

BRING

Kun olet täyttänyt Re.wear palautuslomakkeemme, saat Bring-prepaid-postituslapun sähköpostitiisi. Jätä paketti Bring-palvelupisteeseen.

UPS

Kun olet täyttänyt Re.wear palautuslomakkeemme, saat UPS:n lähettämän sähköpostiviestin, joka sisältää prepaid-postituslapun sekä linkin UPS:n palvelupisteisiin. Printtaa ja kiinnitä postituslappu paketin päälle ja jätä paketti UPS:n-palvelupisteeseen. Jos et pysty tulostamaan postituslappua, osassa UPS:n palvelupisteissä on mahdollista tulostuttaa postituslappu. Voit tarkistaa UPS:n palvelupisteiden palveluvalikoiman osoitteesta: www.ups.com/dropoff (Palvelu sisältää: Accepts Mobile Barcodes).


Voit lähettää meille Re.wear -palautuksia myös seuraavista EU-maista: Tanska, Saksa, Belgia, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Ranska, Italia, Portugali, Espanja, Latvia, Liettua, Viro ja Itävalta.

Pakkaa vaatteet tiiviisti mihin tahansa sinulta löytyvään sopivan kokoiseen pahvilaatikkoon, postipakettiin tai lähetyspussiin. Laita lähetykseen sisälle mukaan lappu otsikolla Ninyes re.wear lähetys, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

UPS

Kun olet täyttänyt Re.wear palautuslomakkeemme, saat UPS:n lähettämän sähköpostiviestin, joka sisältää prepaid-postituslapun sekä linkin UPS:n palvelupisteisiin. Printtaa ja kiinnitä postituslappu paketin päälle ja jätä paketti UPS:n-palvelupisteeseen. Jos et pysty tulostamaan postituslappua, osassa UPS:n palvelupisteissä on mahdollista tulostuttaa postituslappu. Voit tarkistaa UPS:n palvelupisteiden palveluvalikoiman osoitteesta: www.ups.com/dropoff (Palvelu sisältää: Accepts Mobile Barcodes).


Me maksamme toimituskulut etukäteen. Lahjakortin arvosta vähennetään Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Saksasta saapuvista toimituksista toimituskulut 6,90€ sekä muista yllä mainituista EU-maista toimituskulut 8,90€.

Toimituskulut ovat 0€, jos jätät palautuksen johonkin palautuspisteistämme.


Löydät kiertoon tulleet vaatteet ja asusteet verkkokaupastamme. Jos halut kuulla uusista merkkikohtaisista droppipäivistä, kannattaa tilata uutiskirjeemme.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Joskus kuitenkin joudumme toteamaan, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ei ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada tuotteet takaisin 6,90€ (Suomi, Ruotsi, Tanska, Saksa) tai 8,90€ (muut EU-maat) toimituskuluja vastaan tai noutaa hylätyt tuotteet veloituksetta Lauttasaaren toimistoltamme.

Vaihtoehtoisesti voit valita, että toimitamme hylätyt tuotteet veloituksetta hyväntekeväisyyteen tai kangaskierrätykseen. Äitiyspakkauksen mukana tulleet vaatteet lähetämme automaattisesti hyväntekeväisyyteen.


Ninyes Resale ohjelma on toiminnassa seuraavissa maissa: Suomi, Ruotsi, Tanska, Saksa, Belgia, Irlanti, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Ranska, Italia, Portugali, Espanja, Latvia, Liettua, Viro, Itävalta ja  Kreikka. 

Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen Resale kierrätyslomakkeemme. Jos sinulla on alekoodi, voit käyttää vain yhden koodin kerrallaan. Pakkaa vaatteet suljettuun pussiin tai laatikkoon ja täytä lomake etukäteen myös silloin, kun tuot palautuksen paikan päälle.

Kun olemme ottaneet vastaan ja käsitelleet vaatteesi, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Mikäli emme kuule sinusta 3 vrk:n sisällä sähköpostin lähettämisestä, hyvitysarvo hyväksytään automaattisesti. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen ja se on voimassa vähintään 3kk.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ninyes tai yhteistyökumppanimme eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Käsittelemme ainoastaan toimitukset, joissa myyntilomake on täytetty ja myyntiehdot on hyväksytty.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Ninyesissä on kuitenkin oikeus yksipuolisesti todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ei ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 6,90€  (Suomi, Ruotsi, Tanska, Saksa) tai 8,90€ (muut EU-maat) toimituskuluja vastaan tai noutaa hylätyt tuotteet veloituksetta Lauttasaaren toimistoltamme: Veneentekijäntie 18 B, Helsinki / ti-to klo 12-16.

Vaihtoehtoisesti voit valita, että toimitamme hylätyt tuotteet veloituksetta hyväntekeväisyyteen tai kangaskierrätykseen. Toimitamme äitiyspakkausvaatteet automaattisesti hyväntekeväisyyteen.

Kiitos sinulle!

Stockmann ja Ninyes aloittavat yhteistyön Stockmann Helsingin tavaratalossa. Nyt voit kierrättää Stockmannilta ostetut lastenvaatteesi ja saada vastineeksi Stockmann lahjakortin. Lisäksi voit hankkia lastenvaatteita Ninyesin kuratoimasta second hand valikoimasta, joka löytyy Stockmann Helsingin tavaratalon lastenosastolta.

Lahjakortin arvo on 40% vaatteiden arvioidusta myyntihinnasta ja se on noudettavissa ainoastaan Stockmann Helsingin keskustan tavaratalosta.

Lue ohjelman erilliset säännöt Stockmannin verkkosivuilta.