TOIMITUKSET JA TOIMITUSKULUT

Teemme parhaamme, jotta tilauksesi ehtisi luoksesi mahdollisimman pian! Lähetämme 90% tilauksista samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Kiireellisinä aikoina (kampanjat ja pyhäpäivät) toimitusajat saattavat hieman venyä.

Tilausten toimitusaika Suomessa on noin 1-3 arkipäivää, Postin postipaketit isompiin kaupunkeihin kulkevat useimmiten nopeiten.

Me käytämme DB Schenkeriä ja Postia toimituksiin Suomessa. Toimituskuluihin sisältyy postikulut sekä pakkauskulut. Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan tilausta tehdessä.

DB Schenker toimitus noutopisteeseen 4,90€

Saat paketin valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Paketti on perillä 1–2 arkipäivää lähettämisestä. DB Schenkerin noutopisteitä on ympäri Suomen K-ruokakaupoissa, R-kioskeissa, pakettiautomaateissa ja muissa paikallisissa yrityksissä. Paketit ovat noudettavissa noutopisteessä ja Smartmile-automaateissa 7 vrk:n ajan. Voit halutessasi seurata toimituksen etenemistä lähetysseurannasta: https://ng.myschenker.fi/npseuranta/. Saat tunnuksen tilauksen yhteydessä. Kun tilauksesi on noudettavissa, saat siitä tiedon sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Postin pikkupaketti kotiin 3,90€

Saat paketin omaan postilaatikkoosi tai -luukkuusi muun postin mukana. Perillä 1–3 arkipäivää lähettämisestä. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella.

Postipaketti 5,90€

Toimitus postiin tai pakettiautomaattiin. Perillä 1–2 arkipäivää lähettämisestä. Noudettavissa 7 päivän ajan. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella.

Postin kotiinkuljetus 8,90€

Toimitus ovelle itsellesi sopivaan aikaan klo 9–21. Kaupunkialueilla voit valita toimitusajan useista eri vaihtoehdoista. Haja-asutusalueilla saat puhelinsoiton etukäteen. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella.

Noutamatta jääneet toimitukset:

Paketteja säilytetään automaateissa ja toimipisteissä vain 7 vrk. Varmistathan, että ehdit noutaa paketin ajoissa.

Automaateista ja toimipistesitä noutamatta jätetyistä paketeista joudumme veloittamaan alkuperäiset postituskulut toimitustavan mukaan sekä palautuskulun 4,90 €.

Voit noutaa tilauksesi veloituksetta Lauttasaaren toimipisteestämme. Saat meiltä sähköpostia, kun tilauksesi on käsitelty ja noudettavissa. Tilaukset voit noutaa asiakaspalveluaikoinamme: ti-to klo 12-16. Osoitteemme on Veneentekijäntie 18 B2, Helsinki. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Lauttasaaren toimistoltamme noutamatta jääneistä paketeista joudumme veloittamaan käsittelykulun 4,90€. 

Käytämme Postin yhteistyökumppaneita sekä UPS:ää palvelua alla olevien maiden toimituksissa. Tilauksen koko vaikuttaa toimituskuluihin, kulut lasketaan automaattisesti kassalla. 

Ruotsi, Tanska, Viro, Latvia, Liettua
Postipaketti noutopisteeseen 5,90€ /  UPS standard kotiinkuljetus 13,90€

Saksa
Kotiin kuljetus tai toimitus noutopisteeseen riippuen osavaltiosta 5,90-7,90€ / UPS standard kotiinkuljetus 13,90€

Muut EU manneralueet (poislukien UK, Norja ja Sveitsi)
Priorty post paketti 8,90-12,90€ / UPS standard kotiinkuljetus 13,90€

Muut maat
Priority Post paketti 25-39€

Huomaathan, että asiakkaiden on huolehdittava kaikista maassasi voimassa olevista vero-/tullimaksuista ja -menettelyistä. Jos maasi ei sisälly kassalle, ota meihin yhteyttä osoitteeseen home@ninyes.com ennen tilaamista.

Kun tilauksesi on lähetetty, saat seurantatunnuksen sähköpostitse tilausta tehdessä ilmoitettuun osoitteeseen. 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut, sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote ei ole saapunut kohtullisessa ajassa, ilmoitathan tästä välittömästi asiakaspalveluumme home@ninyes.com. Selvitämme asian puolestasi.