Palautukset ja reklamaatiot

14 päivän palautusoikeus

Jos et ole tyytyväinen ostoksiisi, voit palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteen täytyy samassa kunnossa kuin ostaessa. Jos haluat peruuttaa tilauksen, huomioithan, että käytämme myös peruttuihin ja noutamattomiin tilauksiin palautuskäytäntöämme ja perimme käsittelykulut riippumatta siitä, onko tuotetta ehditty jo pakata.

Palautuskulut ovat 4,90€ per palautus.

Palauttaminen

Pakkaa tuotteet (samaan pakettiin kuin missä sait ne) ja lisää palautuksesi mukaan alla olevat tiedot 

  • Tilausnumero
  • Tilaajan nimi
  • Palautuksen syy: palautus / reklamaatio
  • Palautettavat tuotteet

Palautus postitse: Voit käyttää postipaketeille postin asiakaspalautusta. Asiakaspalautus tunnus on 671577 / Ninyes Oy. Pyydä Postin tiskiltä kuitti palautuksesta, niin saat seurantakoodin. Tämä auttaa, jos paketin kulkua on jostain syystä seurattava.

Palautus Schenkerillä: Voit palauttaa paketin samaan toimipisteeseen, josta olet sen noutanut. Tarkista, että paketin päällä näkyy alkuperäinen osoitetarra, josta selviää osoitteemme. Pyydä tiskiltä kuitti palautuksesta. Tämä auttaa, jos paketin kulkua on jostain syystä seurattava.

Muut maat kuin Suomi: Palautusjärjestelmämme toimii tällä hetkellä Suomessa. Voit lähettää palautuksen myös muista maista, kun maksat palautuskulut itse.

Miten palautetut tuotteet hyvitetään sinulle

Saat sähköpostia, kun palautuksesi on käsitelty. Palautettavien tuotteiden ostosumma palautetaan automaattisesti käyttämällesi maksutavalle. Vähennämme palautuskulut palautettavien tuotteiden arvosta.

Jos palautuksen jälkeen saamasi määräale, postikuluale tai muu vastaava ei enää täyty, huomioidaan tämä palautettavassa summassa.  

Reklamaatiot

Voit tehdä reklamaation, jos tuote ei vastaa tuotekuvausta tai kuvia, tai tuote on väärennös. Reklamaatiota ei voi tehdä virheistä, jotka on kuvattu tuotekuvauksessa, tuoksun takia (suosittelemme pesemään kaikki vaatteet ennen käyttöä), pienet tai huomaamattomat tahrat tai kulumat, pienet erot kuvien väreissä tai jos tuote ei ole sopiva. Voit kuitenkin aina käyttää 14 päivän palautusoikeuttamme.