Maksutavat ja hinnat

Hinnat

Kaikki hinnat ovat € (EUR) määräisiä. Ninyesillä on oikeus muuttaa hintoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kaikkiin toimituksiin lisätään mahdolliset toimituskulut kassalla. Kampanjat ovat voimassa vain tietyn ajan. Kampanjatarjouksia ei voi käyttää etukäteen tai jälkikäteen.

Maksutavat

Voit maksaa ostokset käyttämällä seuraavia maksutapoja: Visa tai Mastercard luottokortti, Mobile Pay, Apple Pay, Google Pay ja Paypal tili. Lisäksi voit Suomessa maksaa verkkopankkimaksuilla tai Collector laskulla / tilillä. 

Maksupalvelun tarjoajana toimii maksutavasta riippuen Google Payments, Paytrail Oy tai Paypal. Tilauksesi maksun saajana näkyy tiliotteella tai korttilaskulla valittu maksupalveluntarjoaja. Maksupalvelun tarjoaja välittää maksun Ninyesille. Alta löydät maksupalvelun tarjoajien yhteystiedot, ja heidän sivuiltaan käyttöehdot. 

Jos valitset maksutavaksi Walleyn (entinen Collector), hyväksyt samalla kaikki Walleyn mahdolliset maksut. Näitä voi olla esimerkiksi korot tai muistutusmaksut. Tällöin maksusopimus on ostajan ja Walleyn välinen, lisätietoja löydät täältä: collector.fi.

Paytrail Oyj
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Google Payments
www.google.com

Paypal
www.paypal.com

Ninyes lahjakortti

Voit maksaa verkkokauppatilauksesi myös Ninyes verkkokaupan lahjakortilla. Syötä lahjakortin mukana toimitettu koodi verkkokaupan kassalla. Voit käyttää lahjakorttisi arvon myös osissa. Lahjakortteja ei voi käyttää maksuvälineenä uuden lahjakortin ostamiseen. Lahjakortilla maksettujen tilausten kohdalla palautamme lahjakortilla maksetun summan takaisin lahjakortille.