Yleiset tilausehdot

Kun olet jättänyt tilauksen, saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta yhden päivän kuluessa, otathan yhteyttä. Tilauksesi jälkeen varmistamme vielä erikseen, että kaikki tilaamasi tuotteet ovat saatavana. Mikäli jokin tuote puuttuu tai ei ole saatavana, varaamme oikeuden hyvittää summan takaisin tai peruuttaa tilauksen.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tiedotamme mahdollisista tilaukseen liittyvistä muutoksista ynnä muista asioista jättämääsi sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon. Ninyes ei ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai toimitushäiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin.

Hinnat on ilmoitettu Euroina ja sisältävät arvonlisäveron. Ninyesillä on oikeus muuttaa hintoja milloin tahansa, siitä erikseen ilmoittamatta. Tilaukseen lisätään mahdolliset toimituskulut.

Kampanjat ovat voimassa erikseen ilmoitetun rajoitetun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksia ei voi hyödyntää jälki- tai etukäteen. Alekoodeja ei voi yhdistää keskenään, voit käyttää vain yhtä koodia kerrallaan.

Edellytämme, että olet täyttänyt 18 vuotta tilausta tehdessäsi.

Ninyes ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Ninyesin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen. Ninyesistä tehtäviin ostoksiin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa mahdollinen toimitusta koskeva riita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. 

Ninyes re.wear ohjelman ohjeet ja säännöt löytyvät re.wear ohjelman sivulta.