Meistä

Ninyesissä ostat vaatteeita ihan erityisen hyvällä omatunnolla. Kaikki vaatteet ovat kierrätettyjä, mutta hyväkuntoisia ja ne tulevat laadukkailta, vain vastuullisesti valmistavilta ja kivoilta merkeiltä.

Koska vaatteet ovat kierrätettyjä, et maksa niistä kovin kovaa hintaa. Samalla säästät merkittävästi myös planeettaamme. Ostamalla kierrätettyä muotia, säästät:

  • 82,5% vähemmän hiilidioksidia
  • 87,6% vähemmän energiaa
  • 98,5% vähemmän vettä
  • 50% vähemmän hintaa (keskimäärin)

Mutta ostaminen on ihan yhtä helppoa ja hauskaa kuin uusienkin vaatteiden.

Vaatteiden kierrätys lahjakortteja vastaan eli Ninyes Re.wear

Ninyes Re.wear™ ohjelman kautta voit palauttaa käytettyjä, hyväkuntoisia lasten ja naisten vaatteita seuraavilta, erittäin vastuullisilta merkeiltä

Etsimme vaatteille uuden käyttäjän ja saat hyvityksenä lahjakortin valitsemaasi kauppaan. Saat lahjakortin heti, keskimäärin n. kahdessa viikossa, kun vaatteet ovat saapuneet ja tarkastettu. Ei siis pitkiä vaatteiden käsittelyaikoja tai turhaa odottamista, että vaatteet menevät kaupaksi. Nopeaa, helppoa ja vastuullista.

Lue lisää Re.wearistä ja ala kierrättämään!

Vastuullisuudesta 

Ninyes on yksi maailman vastuullisimmista muotialan toimijoista jo nyt, mutta aiomme kehittää toimintaamme entisestään. Tällä hetkellä vastuullisuutemme perustuu kolmeen kivijalkaan:
1) Vain käytettyjä vaatteita
2) Vain alunperin vastuullisesti tuotettuja vaatteita (lue lisää
brändeistämme)
3) Koko toiminta hiilinegatiivista

Lue lisää vastuullisuudestamme.

Team Ninyes

Ninyesiä pyörittää pieni tiimi, johon kuuluvat verkkokaupasta ja asiakaspalvelusta vastaava Tara, markkinoinnista ja yhteistyöstä vaatemerkkien kanssa vastaava Siiri, verkkokaupan tuottajat Charlotta, Ilona, Lotta, Maria, Jonatan ja juniorituottaja Laura sekä Ninyesin perustajat toimitusjohtaja Elina ja myynnistä vastaava Mikko. Toki unohtamatta toimistokoiria Kookosta ja Papayaa.

Haluatko mukaan? Katso Ninyesin avoimet työpaikat täältä.