työpaikat

TÖIHIN NINYESIIN?

Mikäli olet vastuullisesti ajatteleva, muodista kiinnostunut, ulospäinsuuntautunut ja kielitaitoinen, Ninyes voisi olla sun juttu.

Olemme kansainvälistyvä startup ja osa vastuullista muodin murrosta. Yhdenvertaisuus määrittelee toimintaamme niin rekrytoinnissa kuin työpaikallakin.

#SustainableFashion #MerkityksellinenTyö #LessNewIsMore

 

1.8.2023: VERKKOKAUPAN TUOTTAJA JA ASIAKASPALVELIJA (OSA-AIKAINEN)

Ninyes Oy on vastuulliseen muotiin keskittyvä secondhand vaatteiden start-up yritys. Missionamme on saada mahdollisimman iso osa käytetyistä vaatteista päätymään takaisin kiertoon, ja siten pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä. Teemme tiivistä yhteistyötä vastuullisten muotimerkkien sekä muiden alan toimijoiden kanssa.

Meillä tarvittaisiin pikaisesti osa-aikaista työntekijää verkkokaupan tuotannon ja asiakaspalvelun työtehtäviin, joten jos olet osa-aika tai harjoittelijan töitä vailla ja jos uusi kierrätetyn muodin verkkokauppa kiinnostaa, niin nyt hakemaan.

Työssäsi olet osana verkkokaupan tuotantotiimiämme, joka vastaa tuotteiden vastaanotosta, tuotesisältöjen teosta verkkokauppaan, tilausten käsittelystä sekä asiakaspalvelusta eri kanavissa. Lisäksi tehtäviisi sisältyy kokemuksesi ja taitojesi mukaan myös esimerkiksi osallistumista pop-up tapahtumien järjestelyihin, valikoiman hallintaa ja esillelaittoa, sekä some-sisältöjen tekemistä ja kuvausjärjestelyitä.

Olet osana nuorta, iloista ja kannustavaa tiimiämme, tykkäät puhaltaa yhteen hiileen ja pidät dynaamisesta työympäristöstä. Olet työssäsi oma-aloitteinen, reipas ja energinen sekä järjestelmällinen ja tarkka. Olet ystävällinen ja aurinkoinen asiaskaspalvelija ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot sekä visuaalista silmää. Aikaisempi kokemus muodin tai asiakaspalvelun parista on plussaa. Työtehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tehtävä on osa-aikainen, työaika on joustavasti arkisin klo 8-18 välillä (ei sovi ilta- tai viikonlopputyöksi). Töitä on n. 2-3 päivänä viikossa n. 5h / päivä. Työtunteja on 0-60 h / kuukaudessa. Työskentely tapahtuu Ninyesin toimitiloissa Helsingin Lauttasaaressa. Työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle.

Palkka perustuu kaupan alan työehtosopimukseen.

Aloittamaan pääsisit mahdollisimman pian, vaikka ihan heti.

Jos tämä työ kiinnostaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen lotta@ninyes.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Pelo, p. 040 411 7825 (Maanantaisin klo 9:00-14:00 välillä).

Voit myös tuoda CV:si ja ansioluettelosi henkilökohtaisesti toimistollemme (Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki) ti 8.8. ja ti 15.8. klo 9:00-14:00 välisenä aikana ja voimme jo samantien jutella työnkuvasta ja toiveistasi.

Hakuaika päättyy 25.8.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikat täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Toimithan siis nopeasti.